Menu

 

IMPORTANTE

NO PUEDE ASISTIR A LA ACTIVIDAD
HASTA QUE LE NOTIFIQUEMOS LA CONFIRMACIÓN DE LA PLAZA

 

ÀNGEL ESTEBAN 2018-2019

Àngel Esteban
Per a reservar plaça, en les activitats que encara no son completes, deu de comunicar-ho a: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Àngel EstebanDes d'aquest calendari, que correspon amb el ofert al col · legi, podrà reservar plaça en les activitats que desitgi.

 

Les reserves són per alumne pel que, en cas de tenir diversos fills al col · legi, haurà de realitzar una reserva per a cada un d'ells.
Cliqueu sobre l'activitat desitjada per reservar, si són vàries, repetisca el procés. Finalitze la reserva, quan haja seleccionat totes les activitats com desitge per a l'alumne, en aquest moment se li sol·licitaran les dades per confirmar la reserva.

 

Les activitats es reserven només per al dia / hora programats a la setmana. En cas de desitjar tots els dies de l'activitat, cal reservar-los tots.
Els preus de la reserva són sempre els de un sol dia a la setmana, el descompte per 2 o més dies es calcularà en la matriculació.

FULL CONDICIONS GENERALS