Ayuntament de Benicarló

Menu

Aquesta és la pàgina web preparada per a la reserva de places en les activitats esportives que organitza la Regidoria d'Esports del Ajuntament de Benicarló en col·laboració amb IOCUM, gestió esportiva i educativa.


INSCRIPCIONS TANCADES
LLISTES PROVISIONAL 18 DE SETEMBRE
A PARTIR DE LES 16:00 HORES

INSCRIPCIONS

 1. Aquesta PREMATRÍCULA (reserva) comporta l'acceptació de totes les bases inidcades en aquest document: CAMPANYA ESPORTIVA D'ESTIU 2019
 2. PREMATRÍCULA: Fer la matrícula no vol dir que ja tingues plaça; si hi ha més sol·licituds que places, es farà un sorteig per triar lletra de tall del cognom per on es començarà a matricular.
 3. RÀTIOS DELS GRUPS: Els grups seran d'entre 16 i 20 alumnes, segons l'edat i el nivell de pràctica.
 4. MATERIAL ESPORTIU NO INCLÓS:
  1. BICI DE MUNTANYA: És obligatori portar bicicleta i casc propis.
  2. PATINATGE: És obligatori portar patins i casc propis.
  3. VELA i PIRAGUA: És obligatori portar gorra, roba de canvi i protecció solar.
 5. HORARIS: El primer dia de l'activitat s'entregarà l'horari dels grups, les normes de comportament, l'assistència, el telèfon d'emergència del coordinador del campus i el protocol d'accidents.
 6. CANVIS D'HORARIS: En el cas que es modificaren posteriorment els horaris, s'avisarà mitjançant una circular informativa. Es podrà modificar el dia i l'horari d'alguna activitat amb l'objectiu de millorar la coordinació de grups.
 7. INFORMACIÓ MÈDICA: En cas de patir alguna al·lèrgia o malaltia o de necessitar medicació especial, s'ha de comunicar en el moment de la inscripció. És recomanable passar abans una revisió mèdica.
 8. REGISTRE: Qualsevol reserva amb dades falses, incorrectes o errades, pot ser desestimada, fins i tot, després d'haver sigut acceptada. Les dades que s'indiquen en el registre seran responsabilitat de l'adult que realitze la reserva.